Hypnoscoachning

"Hypnos är ett alternativt medvetandetillstånd som liksom sömn och dröm utgör naturliga delar av den mänskliga tillvaron.

Varje människa kan lära sig att använda det hypnotiska tillståndet för sitt eget bästa (självhypnos).

Såväl metoder för förändringar av problemområden som för utvecklingsförändringar blir effektivare om de kombineras med det hypnotiska tillståndet.”

Fil.dr Lars-Eric Unesthål

Under hypnos får du tillgång till det undermedvetna sinnet utan att ditt rationella medvetna sinne är där och sätter upp begränsningar. Du får tillgång till din känslo- och minnesbank, din kreativa intelligens och dina önskningar. Du får kontroll genom att lära dig använda din upplevelsehjärna för att förändra och skapa din önskade verklighet.

Beta 14-50 cykler per sekund

Normal vakenhet

Alfa 8-12 cykler per sekund

Vaken, lugnt vilande, meditation, hypnos

Theta 4-7 cykler per sekund

Djup meditation/hypnos, emotionell stress

Delta mindre än 3,5 cykler per sekund

Djup sömn

Hos mig sitter du bekvämt i en fåtölj när du lyssnar till mina instruktioner, du kommer hela tiden att vara medveten men i ett mycket avslappnat tillstånd, se "Alfa" ovan.Efteråt kommer du troligen uppleva att du minns det mesta men att tiden gått väldigt snabbt.

Prova hypnos när du vill byta ut en dålig ide eller strategi som ditt undermedvetna skapat till en bättre och positivare idé/strategi.

Du kanske vill bli av med en rädsa, en fobi, sluta röka/snusa, minska orostankar, stress mm. 

Du kanske bara vill bli bättre på något eller få en positivare inställning till något som du vet är bra för dig..

Välkommen att boka tid! Ibland kan det räcka med en enda hypnossession för att märka av en förändring men bered dig på två. En session tar 40-50 min. Hypnos har visat fungera bra via länk också, så har du svårt att ta dig till mottagningen ses vi via länk på zoom och du kan bekvämt sitta framför en skärm på annan plats.

Pris: 900:- på mottagningen och 700:- via zoom.


Observera att detta är en form av utvecklingshypnos Ej att förväxla med klinisk hypnos. Jag behandlar inte, det är vårdens ansvar. Det jag erbjuder är hypnossessioner som förhoppningsvis bidrar till att hjälpa dig med din egen utveckling.

Hypnos är ett bra mentalt tillstånd när man vill göra förändringar”

Fredrik Praesto

Dela den här sidan