Hypnoscoachning

"Hypnos är ett alternativt medvetandetillstånd som liksom sömn och dröm utgör naturliga delar av den mänskliga tillvaron.

Varje människa kan lära sig att använda det hypnotiska tillståndet för sitt eget bästa (självhypnos).

Såväl metoder för förändringar av problemområden som för utvecklingsförändringar blir effektivare om de kombineras med det hypnotiska tillståndet.”

Fil.dr Lars-Eric Unesthål

Under hypnos får du tillgång till det undermedvetna sinnet utan att ditt rationella medvetna sinne är där och sätter upp begränsningar. Du får tillgång till din känslo- och minnesbank, din kreativa intelligens och dina önskningar. Du får kontroll genom att lära dig använda din upplevelsehjärna för att förändra och skapa din önskade verklighet.

Beta 14-50 cykler per sekund

Normal vakenhet

Alfa 8-12 cykler per sekund

Vaken, lugnt vilande, meditation, hypnos

Theta 4-7 cykler per sekund

Djup meditation/hypnos, emotionell stress

Delta mindre än 3,5 cykler per sekund

Djup sömn

Hur går det till?


Jag börjar med ett litet samtal för att få klarhet i vad du önskar få ut av hypnosen. Hos mig sitter du sedan bekvämt i en fåtölj, mestadels med ögonen slutna, när du lyssnar till mina instruktioner. Du kommer hela tiden att vara medveten men i ett mycket avslappnat tillstånd, se "Alfa" ovan. Efter hypnosen upplever du troligen att du minns det mesta och känner dig djupavslappnad och nästan nyvaken. Sessionen tar ca 50 minuter allt som allt.

Prova hypnos när du vill byta ut en dålig föreställning eller strategi som ditt undermedvetna skapat till en bättre och positivare föreställning/strategi.

Du kanske vill bli av med en rädsa, en fobi, sluta röka/snusa, minska orostankar, stress mm. 

Du kanske bara vill bli bättre på något eller få en positivare inställning till något som du vet är bra för dig..

Välkommen att boka tid! Ibland kan det räcka med en enda hypnossession för att få en märkbar förändring men bered dig på två. Hypnos har visat sig fungera bra via länk också, så har du svårt att ta dig till mottagningen ses vi på zoom och du kan bekvämt och ostörd sitta framför din skärm på en annan plats.

Pris: 950:- på mottagningen och 700:- via zoom.


Observera att detta är en form av utvecklingshypnos Ej att förväxla med klinisk hypnos. Jag behandlar inte, det är vårdens ansvar. Det jag erbjuder är hypnossessioner som förhoppningsvis bidrar till att hjälpa dig med din egen utveckling.

Hypnos är ett bra mentalt tillstånd när man vill göra förändringar”

Fredrik Praesto

Dela den här sidan

unsplash