Friskvårdsbidraget

Om du får en summa till friskvård av din arbetsgivare, "friskvårdsbidrag" är det troligt att du kan använda det till massage och/eller hypnos hos mig. Fråga din arbetsgivare.

Sök även på friskvårdsaktiviteter hos www.skatteverket.se för att se vad myndigheten godkänner som friskvård


Friskvårdsbidraget gäller för innevarande år och ska tas ut innan årsskiftet, det är personligt och får inte överlåtas eller användas till presentkort.

Du kan välja att sätta in hela friskvårdssumman hos mig för att sedan användas vid olika tillällen inom ett år. Mina erbjudanden gäller även vid friskvårdsuttag, se flik "Erbjudanden".


Jag har inget avtal med t ex Epassi, eftersom det är kostsamt och jag då tvingas höja priserna betydligt ut till klient.


De flesta arbetsgivare godkänner dock den leverantör Du själv väljer, fråga din personalchef.Varför Friskvårdsbidraget för företag?

¤Arbetsgivaren behöver inte betala arbetsgivaravgift för behandlingen/aktiviteten eftersom det inte läggs på arbetstagarens lön.

¤ Kostnaden för behandlingen kan dras av som andra kostnader ett företag har.

¤ Den anställde blir inte förmånsbeskattad, eftersom summan som betalas för behandlingen inte läggs på den anställdes lön.


¤ Anställda som mår bra gynnar alltid företaget.

Dela den här sidan