Bokning

Jag är Cert. Reconnective Healing Foundational Practitioner, vilket är den uppgraderade utbildning och därmed titel som krävs från och med 2016, om man utövar healingen proffessionellt. Jag erhöll mina första RH-diplom 2011, nivå 1-3, och har sedan dess varit utövare av Reconnective Healing. Den uppgraderade utbildningen fullföljde jag i mars 2016 för Eric Pearl.

 

Vill du boka en healingsession?

Välkommen att ringa mig 073 - 844 53 52 eller maila nybalansnorr@live.se för att boka tid.

Healingen kan med fördel ges på distans. 


Om Healingsessionen

Har du speciella problem är det att rekommendera att ta emot tre sessioner i så tät följd som möjligt, gärna inom tre veckor men det kan räcka med en enda healingsession också. Healingen påverkar dina energinivåer direkt och fortsätter att verka under lång tid efter sessionen. Resultatet av en healingsession kan ibland vara tydligt ganska omgående, men lika ofta märker du det en tid efteråt. Var därför medveten om det som händer inom och utom dig under en längre tid, från och med att ditt beslut att ta emot Reconnective healing är fattat.

Under healingen vilar du påklädd på en massagebänk under hela sessionen, ingen fysisk beröring sker men du kommer högst troligt att känna dig berörd.
Bär gärna bekväma kläder. Hela sessionen tar ca 45-50 min


Distanshealing

Reconnective Healing kan med fördel ges på distans. Vi bestämmer då en tid när du vet att du kan avsätta ca 35-40 minuter i ostördhet samt i vilande läge. Jag sitter samtidigt och sänder healing till dig. Förmodligen kommer du att känna av energin ganska påtagligt men det är olika för alla. Skulle du bli avbruten eller störd under sessionen påverkar det inte healingens effekter, du tar emot oavsett men din upplevelse påverkas dock. Efteråt får du gärna återkoppla till mig via mailadress..nybalansnorr@live.se


Betalning

Vid en healingsession på min mottagning tar jag kortbetalning.

Vid distanshealing kan du antingen swisha pengarna till mobilnummer 073-844 53 52 eller sätta in dem på mitt Bankgiro 738-1023 i god tid innan healingsessionen börjar. Du kan fota av bankkvittot och sms:a fotot till mig så att jag ser att transaktionen är gjord om du är sent ute. Kom ihåg att skriva ditt namn i meddelandefältet vid inbetalningen.

Dela den här sidan