Access Bars

Access Bars är en session där energiflödet sätter igång i kroppen genom beröring av olika punkter på huvudet. Metoden har funnits i över tjugo år och skapades av Gary Douglas. 

About - Gary M Douglas

"Access Bars" är en stillsam och avkopplande session som sätter igång energiflödet i kroppen och snabbt hjälper dig att komma ner i varv och i djup kontakt med dig själv. Bort från oro, stress och malande tankar. Många upplever att det blir "tyst i huvudet", att de sover bättre samt att deras relationer och positiva flöden i livet stärks. Bars kan hjälpa mot ångest, stress, kronisk värk, negativa tankar mm.

Bars är 32 energipunkter som löper genom och runt huvudet och vid beröringspunkterna "lagras" elektromagnetisk laddning av begränsande tankar, idéer, attityder, slutsatser och föreställningar.

Genom beröring av punkterna enligt en bestämd ordning och genom att hålla under flera minuter på varje punkt, frigörs energi och begränsningarna får en chans att förändras.

Att frigöra blockerad energi är som att radera gamla filer på en dator "deleta" – man får mer utrymme för att skapa något nytt! 

Under en session påbörjas en läkning i kroppen på bland annat det fysiska, psykiska och emotionella planet. De 32 punkterna som stimuleras, berör olika områden såsom glädje, medvetenhet, åldrande, kontroll, pengar, lugn, kreativitet, sexualitet, helande mm

Studie av Dr.Jeffrey L Fannin nedan. Rekommenerar dig att se den, ca 11 min.

 Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L ...

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

11 apr. 2015 - Överfört av Access Consciousness

Dr. Jeffrey L. Fannin has been in the field of neuroscience for over 15 ...

Hur går det till?

En session går till så att du ligger bekvämt på min massagebänk med kläder på. Jag sitter vid huvudändan och berör de olika punkterna på huvudet och runt pannan. Du kommer troligen att uppleva en djup avslappning under tiden.

Det finns inte två sessioner som är exakt likadana, även om det är samma person som ger dig Bars varje gång. I varje session får du tillgång till nya energier och nya områden av ditt liv och din kropp.Hur ofta du vill boka in en Bars-session avgör bara du. Känn in och lyssna på dig själv.

"Everything we experience in this world is energy, and everything we experience has an energy to it."

Dr. Dain Heer

Dela den här sidan