Behandlingar

Svensk Klassisk Massage

är en välkänd och etablerad behandlingsform i hela världen. Det är en förebyggande och behandlande massage som är kraftfull och djupgående. Muskler och bindväv bearbetas genom knådningar, strykningar och töjningar vilket medför att värme och blodflöde ökar i musklerna som blir avspända och elastiska. Se flik "Massagens fördelar" 

En massagebehandling kan vara en stund endast avsedd för avslappning och återhämtning men även innehålla moment som triggerpunktsbehandling utifrån ditt behov och val.


Koppningsmassage

är en 4000-årig kinesisk metod som ges genom att en silikonkoppa sugs fast och dras över huden i långa mjuka drag.  Genom koppningen skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen.  Massagen är att rekommendera för behandling av celluliter, smärta och värk, svullna och stickande ben, dålig cirkulation etc.  Koppning har en mycket god effekt på hård och stram bindväv och är utrensande.  Man kan med fördel punktbehandla en öm muskel, muskelfästen, triggerpunkter eller leder med koppning.  Syftet med en behandling är att få igång cirkulationen i bindväven där fettceller och slaggprodukter ansamlas. Taktil Stimulering - Hudmassage
 
ges med medvetna och handfasta strykningar av huden. Som mottagare är du inbäddad i badlakan och täcke och endast den kroppsdel som skall masseras exponeras, detta skapar en känsla av stillhet, vila och trygghet.  Taktil Stimulering inriktar sig helt på att vara lugnande och djupavslappnande, syftet är att stimulera oxytocinproduktionen, kroppens eget "lugn och ro hormon", maximalt. Det är en lämplig behandling vid fysisk eller psykisk skörhet, stress, utmattning, sömnproblem och smärtkänslighet mm. Läs "forskning" i menyn

"Tänk att få ligga på bänken och det blir tyst i huvudet! På natten sov jag hela natten för första gången på 15 år!". Kvinna med fibromyalgi. Läs www.beroring.se
   
             
Chakraflödesmassage

är en kraftfull och läkande energimassage med ursprung i det gamla Egypten. Behandlingen inleds med en chakrabalansering, därefter ges massagen enligt ett bestämt mönster där chakrapunkter och flödeslinjer masseras över hela kroppen. Chakrorna, som kan liknas vid kosmiska antenner, lär stå i förbindelse med nervsystemet samt kroppens olika organ och genom massagen ökar aktiviteten i dessa vilket leder till att blockeringar släpper och livsenergin kan flöda fritt ut i kroppen. 

Massagen anses lösa upp blockeringar, både fysiska, mentala och känslomässiga, samt effektivt sätta igång kroppens eget självläkande system på alla plan.

Om chakrasystemet- se menyn

 Infraröd madrass

finns som tillval - att ligga på under hela behandlingen. Madrassen består av 80 turmalin och jadestenar som ger en jämn värmefördelning och omvandlar värmeenergin till långvågig värmestrålning- infrarött ljus. Innehåller negativa joner, helt utan biverkningar. Infraröda strålningen går djupt i koppsvävnaderna på kort tid och det är en erkänd behandling för att lindra värk. Obs! Bör ej användas om du har pacemaker.

 Hur"Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflammationer. Infrarött ljus har även goda effekter på sårläkning och keloida ärr. Olika hudbesvär så som nässelutslag, torr hud, ojämn hudton, acne, eksem, psoriasis kan också förbättras av IR-behandling." Victus medical clinic

Förbättrar lymfsystemet, minskar smärta vid fibromyalgi, förbättrar sömnen, förbättrar blodcirkulation och cellförnyelse, lindrar smärta och inflammation, stärker immunförsvaret, stressreducerande, ökar ämnesomsättningen mm.

Reconnective Healing        

Se menyn, där finns information om metoden, bokning mm.  

Access Bars

Se menyn, där finns information om metoden, bokning mm.

Soul Body Fusion


Se menyn, där finns information.


Hypnos

Se menyn, där finns information om metoden, bokning mm.

Infraröd madrass, se bild, går att välja till när du får din behandling. Jag lägger då ett lakan över den så du inte ligger direkt på stenarna. Madrassen är bekväm att vila på.

Infraröd madrass, se bild, går att välja till när du får din behandling. Jag lägger då ett lakan över den så du inte ligger direkt på stenarna. Madrassen är bekväm att vila på.

Dela den här sidan